Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Παρίσι - Τόκιο
Συγγραφείς :
 
Μεταφραστής : Ισμυρίδου Παλμύρα
Εκδόσεις : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Τιμή Web : € 4,90   (-10%)   € 4,41
Κατηγορία : Λογοτεχνία Ξένη
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ο γύρος του κόσμου, με διαβατήριο τον έρωτα!
Δύο υπέροχες ιστορίες αγάπης, δύο μαγευτικά ταξίδια


Μια στιγμή χαράς
Καθώς περπατούσε με το κεφάλι σκυφτό κάτω από τη δυνατή νεροποντή, η Μπράιονι έπεσε πάνω σ’ έναν άντρα. Έναν πολύ ελκυστικό άντρα... Η γνωριμία τους ήταν αναπόφευκτη. Ήταν τρελό, αλλά η παρουσία του της γεννούσε μια παράξενη σιγουριά. Και δεν ένιωθε πια θλιμμένη και μόνη στην ξένη πόλη...

Από τις μποέμικες γειτονιές της Μονμάρτης και του Καρτιέ Λατέν ως τις όχθες του Σηκουάνα και τον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ, η Μπράιονι γνώρισε στο πλευρό του αινιγματικού Πολ Ντέβεριλ το μαγευτικό Παρίσι -και τον βαθύ, παράφορο έρωτα. Ζούσε το ρομαντικό ειδύλλιο που ονειρεύεται κάθε γυναίκα.
Και προσπαθούσε να ξεχάσει ότι πίσω στην πατρίδα της, ένας άλλος άντρας περίμενε την επιστροφή της...


Ταξίδι στο Τόκιο
Η προγραμματίστρια Φιλίπα Μάρσντεν ενθουσιάστηκε όταν στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν τη συμπεριέλαβαν στην αντιπροσωπία που θα επισκεπτόταν το Τόκιο. Δεν έβλεπε την ώρα να γνωρίσει από κοντά την πολύβουη πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, αυτή την πόλη των αντιθέσεων με τους μοντέρνους ουρανοξύστες και τις εντυπωσιακές παγόδες.
Επιπλέον, θα απολάμβανε την παρέα του επικεφαλής του γκρουπ, του φιλικού και πάντα ευδιάθετου Έιντριαν. Όμως την τελευταία στιγμή το σχέδιο άλλαξε. Στη θέση του Έιντριαν θα ερχόταν ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, ο Ματ Βέιν, ένας άντρας που η παρουσία του την αναστάτωνε υπερβολικά... Και το χειρότερο, ήθελε τη Φιλίπα για προσωπική βοηθό του!