Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Η νύφη του Ρις
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Αρβανίτη Έφη
Εκδόσεις : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Τιμή Web : € 5,00   (-10%)   € 4,50
Κατηγορία : Λογοτεχνία Ξένη
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Όταν τραυματίζεται στη μάχη, ο ταγματάρχης Ρις Ντιούαρ επιστρέφει στην Αγγλία -αλλά αυτές οι πληγές δεν είναι τίποτα μπροστά σ' εκείνες της καρδιάς του...

Χρόνια πριν, ο τρελά ερωτευμένος Ρις έφυγε από το σπίτι του στο Μπράιαργουντ με την υπόσχεση της όμορφης μελαχρινής Ελίζαμπεθ Κλέμενς ότι θα τον περιμένει να γυρίσει για να ενώσουν τις ζωές τους. Όμως μόλις λίγους μήνες μετά, εκείνη παντρεύτηκε τον Κόμη του Όλμπριτζ, αποκτώντας έτσι ό,τι ο Ρις αδυνατούσε να της προσφέρει: περιουσία και κοινωνική καταξίωση. Και οι αναμνήσεις αυτής της προδοσίας έδιναν τώρα μια πικρή χροιά στην επιστροφή του στην πατρίδα.

Βλέποντας την Ελίζαμπεθ στο κατώφλι του ντυμένη με τα μαύρα ρούχα της χηρείας νιώθει σαν να του μπήγουν πιο βαθιά το μαχαίρι στην πληγή. Αλλά ο φόβος της για την ασφάλεια του μικρού γιου της την έχει αναγκάσει να βάλει στην άκρη την περηφάνια της: εκλιπαρεί τον Ρις να τους προστατέψει από εκείνους που επιδιώκουν το θάνατο του παιδιού για να καρπωθούν την περιουσία του. Ο Ρις δεν μπορεί να της αρνηθεί τη βοήθειά του, όσο κι αν διαισθάνεται ότι υπάρχουν κάποια κρυμμένα μυστικά που η Ελίζαμπεθ δεν του αποκαλύπτει. Κι όσο κι αν ξέρει ότι βάζει τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο... να χάσει την καρδιά του και πάλι από την αρχή. 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα