Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Το απάνεμο λιμάνι
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Σπυριδάκη Χριστίνα
Εκδόσεις : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Τιμή Web : € 6,10   (-10%)   € 5,49
Κατηγορία : Λογοτεχνία Ξένη
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Από τη βραβευμένη συγγραφέα των "Το καλοκαίρι στη λίμνη" και "Στην καρδιά του χειμώνα", μια αξέχαστη ιστορία για το συναισθηματικό ταξίδι μιας γυναίκας από τον πόνο του παρελθόντος στην ελπίδα του μέλλοντος.

Μεγάλες, νωχελικές μέρες...
Καυτές καλοκαιρινές νύχτες

Τώρα που η κόρη της είχε πια μεγαλώσει και πετούσε με τα δικά της φτερά, η Νίνα Ρομάνο μπορούσε επιτέλους να ζήσει τη δική της περιπέτεια. Είχε πάρα πολύ καιρό να κάνει κάποια πράγματα για τον εαυτό της -να βγει ραντεβού, να ταξιδέψει, να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Αλλά πάνω που άρχισε να απολαμβάνει την ανεξαρτησία της, συνειδητοποίησε ότι είχε ερωτευτεί τον Γκρεγκ Μπέλαμι, τον ιδιοκτήτη του όμορφου πανδοχείου στη λίμνη Γουίλοου, διαζευγμένο και πατέρα δύο παιδιών.

Ο γάμος του Γκρεγκ είχε οδηγηθεί στη διάλυση εξαιτίας της απαιτητικής καριέρας του. Τώρα είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του, αποφασισμένος να κάνει μια καινούρια αρχή προτού να είναι πολύ αργά.
Από τη μία με τη δουλειά του κι από την άλλη να προσπαθεί να μεγαλώσει το μικρό γιο του και να στηρίξει τη σχεδόν ενήλικη κόρη του, δεν είχε χρόνο για έρωτες. Κι όμως, στο πρόσωπο της Νίνας Ρομάνο, ο έρωτας αυτή τη φορά φάνταζε απόλυτα σωστός...