Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Ρήνος - Ινδονησία
Συγγραφείς :
 
Μεταφραστής : Τσαγκαράκη Ελίνα
Εκδόσεις : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Τιμή Web : € 4,90   (-10%)   € 4,41
Κατηγορία : Λογοτεχνία Ξένη
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ο γύρος του κόσμου, με διαβατήριο τον έρωτα!
Δύο υπέροχες ιστορίες αγάπης, δύο μαγευτικά ταξίδια


Το τραγούδι της Λόρελαϊ
Η Λόρελ είχε επιλέξει αυτή την κρουαζιέρα στο Ρήνο όχι μόνο επειδή τη γοήτευαν οι θρύλοι και οι παραδόσεις που ήξερε από τη Γερμανίδα γιαγιά της, αλλά και για να εκπληρώσει την υπόσχεση που της είχε δώσει -να συναντήσει τον άντρα που υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής της, το βαρόνο φον Φέλντσταϊν. Όμως ο εγγονός του, ο Κόνραντ, έβρισκε την παρουσία της στο κάστρο επικίνδυνη.

Η Αγγλίδα με τα χρυσά μαλλιά του θύμιζε τη Λόρελαϊ, την ξανθιά σειρήνα του ποταμού που μάγευε τους ναυτικούς με το γλυκό τραγούδι της και τους παρέσυρε στο χαμό. Και ο Κόνραντ είχε αρχίσει ήδη να υποκύπτει στη μεθυστική γοητεία της


Τρεις μήνες μόνο
Όταν έχασε το διαβατήριο και τα χρήματά της, η Ντέμπορα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει την περιήγησή της στις εξωτικές παραλίες και τα παρθένα τροπικά δάση της Ινδονησίας.
Η μόνη της επιλογή ήταν να δεχτεί την πρόταση του Γκιλ Χάμιλτον κι έτσι, συμφώνησε να παραστήσει τη σύζυγό του για τους επόμενους τρεις μήνες! Ύστερα θα έπαιρνε την αμοιβή της και θα τραβούσε το δρόμο της.

Ούτε που φανταζόταν ότι ο ψυχρός, σοβαρός Γκιλ θα ξυπνούσε μέσα της μια ερωτική επιθυμία τόσο δυνατή που την έκανε να ονειρεύεται έναν αληθινό γάμο. Δυστυχώς όμως, εκείνος της είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως ήταν από τις γυναίκες που δε θα του κινούσαν ποτέ το ενδιαφέρον...