Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Το στοίχημα του γάμου
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Σπυριδάκη Χριστίνα
Εκδόσεις : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Τιμή Web : € 6,10   (-10%)   € 5,49
Κατηγορία : Λογοτεχνία Ξένη
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Η Κονστάνς Γούντλι δεν ελπίζει πια σε γάμο. Είκοσι οκτώ ετών, ορφανή και χωρίς προίκα, δεν έχει καμιά πιθανότητα να τραβήξει την προσοχή κάποιου αξιόλογου γαμπρού.
Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνοδεύσει τις μικρότερες ξαδέρφες της στον πρώτο τους χορό, όπου θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην καλή κοινωνία του Λονδίνου. Αλλά υπολογίζει χωρίς το έμπειρο βλέμμα της λαίδης Φραντσέσκα Χόξτον...

Η λαίδη Χόξτον έχει τη φήμη της καλύτερης προξενήτρας στο Λονδίνο. Και βάζει στοίχημα με τον δούκα του Ρόκφορντ ότι μπορεί να καλοπαντρέψει οποιαδήποτε κοπέλα μέσα στην αίθουσα του χορού –ακόμα και την Κονστάνς!

Έτσι, η Φραντσέσκα αναλαμβάνει το ρόλο της καλής νεράιδας του παραμυθιού. Με τη βοήθειά της και τις οδηγίες της, η φτωχή, περιφρονημένη Κονστάνς μέσα σε λίγο καιρό ανθίζει σαν λουλούδι. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των σνομπ αριστοκρατών μεταβάλλεται σε μια λαμπερή, θελκτική νέα γυναίκα.
Αλλά ένας άντρας απ’ όλους τη βρίσκει πραγματικά ακαταμάχητη: ο γοητευτικός και διαβόητος για τις κατακτήσεις του λόρδος Ντόμινικ Λέιτον...