Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Ο Καραγκιόζης μαθηματικός
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Εκδόσεις Επιφανίου
Τιμή Web : € 8,12   (-10%)   € 7,31
Κατηγορία : Τέχνες
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ο Καραγκιόζης, Το Θέατρο Σκιών, είναι αναπόσπαστο μέρος της νεότερης Ελληνικής Παράδοσης και σπουδαία Ελληνική Λαϊκή Τέχνη.

Αναπτύχθηκε την περίοδο της τουρκοκρατίας και αναφέρεται σε γεγονότα εμπνευσμένα από την Ελληνική Επανάσταση και τους Ήρωες του 1821, από την Ελληνική Μυθολογία και από την ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Καραγκιόζης συνεχίζει την πορεία του μέχρι σήμερα και αντλεί τα θέματα του από την καθημερινή μας ζωή, τη φτώχια, τη μιζέρια, την ανεργία και από πολλά άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός.

"Ο Καραγκιόζης Μαθηματικός" αποτελεί μια σατιρική κωμωδία, που παρουσιάστηκε σε παράσταση στο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης το 2010 από το Θέατρο Σκιών Τάκη Χατζηττοφή.
Ο Καραγκιόζης, ο ξυπόλυτος, ο απλός αυτός άνθρωπος, μέσα από διάφορες περιπέτειες και με τη βοήθεια ενός μάγου, θα διαγωνιστεί ως καθηγητής μαθηματικών με πολλούς άλλους και θα προσπαθήσει να επιτύχει, για να γίνει ο μαθηματικός της Βεζυροπούλας και ταυτόχρονα να πάρει μια θέση στο παλάτι. Άραγε θα τα καταφέρει;