Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Προστατέψτε τα χρήματά σας
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Ζούρα Καλλιόπη
Εκδόσεις : Εκδόσεις Παπαδόπουλος
Τιμή Web : € 13,50   (-10%)   € 12,15
Κατηγορία : Οικονομικά Γενικά
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Από τη μεγάλη κρίση του 2008 και μετά, ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Οι κανόνες, που διέπουν την αποταμίευση και την σοφή διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας, έχουν ανατραπεί. Η διαχείριση της περιουσίας του καθενός μας, μικρής ή μεγάλης, έχει γίνει δύσκολη υπόθεση. Πάνε πια οι ωραίες εποχές που ο "συνετός οικογενειάρχης" επένδυε με σωφροσύνη τις αποταμιεύσεις της οικογένειας, μοιράζοντάς τις σε ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές κλπ., προσδοκώντας την ασφαλή διατήρηση της περιουσίας του, καθώς και την ανάπτυξή της με τα χρόνια...

Τώρα όλα είναι ρευστά! Η μεγάλη κρίση άλλαξε συνήθειες και, κυρίως, βεβαιότητες. Οι αξίες επαναπροσδιορίζονται, οικονομικοί κανόνες πολλών γενεών έπαψαν να ισχύουν. Παράδειγμα: "Από τα ακίνητα δεν έχασε ποτέ κανείς". Η εμπιστοσύνη στο σύστημα έχει τρωθεί!

Ο Γάλλος συγγραφέας Μαρκ Φιορεντινό, με τεράστια αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο των χρηματοικονομικών συμβουλών, αποφάσισε να βοηθήσει. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί τη δική του συνταγή. Με πρόλογο και επιμέλεια του οικονομικού αναλυτή του "Σκάι" και της "Καθημερινής" Μπάμπη Παπαδημητρίου, δίνει με χιούμορ, στον καθένα που ψάχνει να επενδύσει από 1.000 ως 1.000.000 ευρώ, ξεκάθαρες και αξιόπιστες συμβουλές.