Άμεσα διαθέσιμο

   
Bookmark and Share
Ο Πρώτος Αρχιτέκτονας και οι Μυήσεις
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Bookstars-Free Publishing
Τιμή :       € 14,00
Κατηγορία : Δοκίμιο
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ο «Πρώτος Αρχιτέκτονας και οι Μυήσεις» είναι μια «μυθοπλασία» στηριγμένη σε στοιχεία της Παλαιάς Διαθήκης σε Τεκτονικό καθώς και σε άλλα τυπικά. Διαδραματίζεται στην εποχή του βασιλιά Δαυίδ και αργότερα της οικοδόμησης του Ναού του Σολομώντα, στον ίδιο τον βασιλιά Σολομώντα, τον έρωτά του για τη Βασίλισσα του Σαβά, Μακέδα, τη ζήλια του όταν αυτή ερωτεύτηκε παράφορα τον Χιράμ Αμπίφ, την εντολή για τη δολοφονία του Χιράμ και τέλος πως ο Χιράμ δραπέτευσε κρυμμένος μέσα στο καραβάνι της Μακέδα, για να γλιτώσει τη ζωή του και να διαφύγει μαζί της κατά την επιστροφή της, στην πατρίδα της.
Στο βιβλίο περιγράφονται οι διάφορες μυήσεις του Σολομώντα (Ιερέας του Άμμωνα Ρα), της Μακέδα, βασίλισσας του Σαβά, (Τεκτονισμό και Καμπάλα), του Χιράμ Αμπίφ και της Μακέδα στο Ναό της Μεγάλης Πυραμίδας και της Σφιγγός. Οι περιγραφές θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη γιατί αποκαλύπτουν πολλά που δεν γνωρίζουν ακόμα και παλιοί μυημένοι.
Είναι ένα ευχάριστο βιβλίο που θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη και που ίσως τον σπρώξει να ξεκινήσει τη δική του έρευνα στα μονοπάτια της Γνώσης και της αρχαίας Σοφίας.