Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Οργάνωση και σχεδίαση υπολογιστών
Συγγραφείς :
 
Μεταφραστής : Γκιζόπουλος Δημήτρης
Εκδόσεις : Κλειδάριθμος
Τιμή : € 175,83     
Κατηγορία : Ελεύθερου Χρόνου
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Το βιβλίο οργάνωσης υπολογιστών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο έχει ενημερωθεί πλήρως (4η αμερικανική έκδοση) ώστε να εστιάζει πλέον στην επαναστατική αλλαγή που συμβαίνει σήμερα στη βιομηχανία: τη μετάβαση από τους μονοεπεξεργαστές στους πολυπύρηνους μικροεπεξεργαστές.

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του βιβλίου, ένας επεξεργαστής MIPS είναι ο πυρήνας που χρησιμοποιείται για την παρουσίαση των θεμελιωδών αρχών των τεχνολογιών του υλικού, της συμβολικής γλώσσας, της αριθμητικής υπολογιστών, της διοχέτευσης, των ιεραρχιών μνήμης, και της εισόδου/εξόδου. Συμπεριλαμβάνονται επίσης ενότητες για τις αρχιτεκτονικές ARM και x86.

Περιεχόμενα Β' τόμου: Παράρτημα Δ': Αντιστοίχιση του ελέγχου στο υλικό, Παράρτημα Ε': Μια έρευνα αρχιτεκτονικών RISC για επιτραπέζιους υπολογιστές, διακομιστές, και ενσωματωμένους υπολογιστές, Παράρτημα ΣΤ': Πρόσθετες ενότητες "Ιστορική προοπτική και πρόσθετες πηγές" κεφαλαίων Α' τόμου, Παράρτημα Ζ': Πρόσθετες ενότητες "Προχωρημένα θέματα" κεφαλαίων Α' τόμου, Γλωσσάρι, Λεξικό όρων, Ευρετήριο