Άμεσα διαθέσιμο

Αποστέλλεται εντός 2 εργάσιμων ημερών
   
Bookmark and Share
Windows 7 Το Μικρό Βιβλίο
Εκδόσεις : Κλειδάριθμος
Τιμή : € 5,55     
Κατηγορία : Πληροφορική
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Το βιβλίο αυτό είναι ο ιδανικός οδηγός για να γνωρίσετε την ελληνική έκδοση των Windows 7!

Από την αρχή μέχρι το τέλος, σας αποκαλύπτει τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε προκειμένου να γνωρίσετε και να εξοικειωθείτε με τις πλούσιες δυνατότητες του υπολογιστή σας και του λειτουργικού του συστήματος.
Είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα και διαθέτει πλούσια εικονογράφηση.

Το βιβλίο αποτελείται από τρία μέρη για να είναι ακόμα πιο λειτουργικό και εύχρηστο:
Καλό ξεκίνημα: Εδώ θα κάνετε την πρώτη σας γνωριμία με τα "καλικαντζαράκια" που ζουν στο εσωτερικό του υπολογιστή σας και εμφανίζονται στην οθόνη του με το όνομα Windows 7. Το μέρος αυτό αποτελεί μια κατατοπιστική ξενάγηση στα βασικά συστατικά του λειτουργικού σας συστήματος.

Εργασία στα Windows 7: Στο μέρος αυτό, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στα Windows 7 και θα μάθετε να τα χρησιμοποιείτε για κοινές εργασίες. Έννοιες όπως πλαίσιο διαλόγου, καρτέλα, άνοιγμα και αποθήκευση αρχείου, μορφοποίηση κειμένου, αναζήτηση φακέλων, καθώς και πολλές άλλες, περιγράφονται με τον πλέον κατατοπιστικό τρόπο. Σε βοήθειά σας θα σπεύσουν πολλές εικόνες οθονών του προγράμματος, για να μη χαθείτε στα βαθιά.

Το Διαδίκτυο και τα Windows 7: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την πρώτη γνωριμία σας με το Διαδίκτυο (Internet), την πλοήγηση σε ιστοσελίδες, την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), και πολλά άλλα.