Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Σιγά την κρίση τους...
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Κυριακίδη Αφοί
Τιμή Web : € 15,83   (-10%)   € 14,25
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Μέσα στη μεθοδευμένη ανασφάλεια που μας πλασάρουν οι κρατούντες, τα γερόντια που αντιδρούν με τη φράση: "Σιγά την κρίση τους..." είναι αυτοί που πέρασαν δικτατορίες, κατοχή, εμφύλιο και άντεξαν. Συγκρούσθηκαν με μη αναμενόμενες δυστυχίες και τις ξεπέρασαν. Αυτοί που καθημερινά βιώνουν τις ασθένειες φθοράς, πίεσης, ζάχαρο, προστάτη, και τις παλεύουν, σιγά μη τρομάξουν από την μικρόψυχη συμπεριφορά εξουσίας, που πάντα εχθρική και άδικη ήταν προς αυτούς. Θυμώνει κανείς μόνο από τους φίλους. Τους εχθρούς τους πολεμά με όλα τα μέσα.

Στέκονται όρθιοι και διεκδικούν μέρος από τις χαρές της ζωής, που δε θεωρούν πως είναι δικαίωμα μόνο των νέων και των δυνατών. Ερωτεύονται ακόμα, παθιάζονται και φλερτάρουν με τους χυμούς της νιότης.

Το προσπαθούν ανεξάρτητα αν μπορούν επιτυχημένα να διαχειριστούν τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Την προσωπική τους ζωή δεν την πουλούν σε κανένα. Μένουν στο παιχνίδι της ζωής, θυμίζοντας πως οι κορυφές των βουνών δεν θα υπήρχαν χωρίς τους πρόποδες, ούτε οι κορυφές των δέντρων θα άντεχαν τους ανέμους χωρίς τις ρίζες τους.

Γ. Ιωαννίδης


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα