Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Πρώτες βοήθειες
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Δίσιγμα
Τιμή Web : € 20,29   (-10%)   € 18,26
Κατηγορία : Κοινωνιολογία
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Στο σπίτι, στο δρόμο, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί απέναντι σε μια επείγουσα κατάσταση. Εάν αυτός που θα βρεθεί δίπλα στον πάσχοντα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, η βοήθειά του ίσως αποδειχθεί πολύτιμη αλλά και καθοριστική για την εξέλιξη της υγείας του πάσχοντα. Αντίθετα η άγνοια εξουδετερώνει κάθε καλή πρόθεση, οδηγώντας σε λάθη που μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση.

Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Να παρουσιάσει δηλαδή με τρόπο απλό και κατανοητό τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε ή να αποφύγετε σε περιπτώσεις που θα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιον συνάνθρωπό σας ή ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Διαβάζοντας το βιβλίο θα διαπιστώσετε ότι οι Πρώτες Βοήθειες είναι απλές ενέργειες τις οποίες όλοι μπορούν να εφαρμόσουν. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ορισμένες λανθασμένες αντιλήψεις γύρω από κάποιες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα για τη γλώσσα που "γύρισε", ή για το κεφάλι που πρέπει να γέρνει προς τα πίσω σε περίπτωση αιμορραγίας από τη μύτη.

Η συγγραφή του βιβλίου βασίστηκε στις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες έγκυρων, διεθνών επιστημονικών φορέων, όπως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), η Αμερικανική Ακαδημία των Ορθοπεδικών Χειρούργων (AAOS) κ.α., γεγονός που εγγυάται την εγκυρότητά του.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα